Gmail Desktop Notifier

Gmail Desktop Notifier 1.2

Ingyenes
Értesíti önt, ha új e-mail érkezik a Gmail bejövő üzenetek parancsot
Értékelés
3.6  (9 szavazat)
Az Ön szavazata
Legfrissebb verzió:
1.2 (Összes)
Fejlesztő:
Barmers GmbH

Sokan szeretik Gmail. Well, de nem mindenki a böngésző ablakot nyitott az időt, hogy új üzenet érkezik. Ez a kis program lesz a barátom, a Desktop. It nem bonyolult, nem pazarolja a rendszer erőforrásait. Ez körülbelül 200 Kb méretű. Használja a rendelkezésre álló maximális biztonság. De ez nem zavaró.
Értesíti önt, ha új e-mail érkezik a Gmail beérkezett üzenetek segítségével szép (de nem zavaró) felugró figyelmeztetés a Desktop. No kell, hogy nyissa meg a böngésző minden egyes alkalommal, hogy ellenőrizze mail.
Fő jellemzők:
-Nagyon egyszerű beállítás. Csak adja meg a Gmail e-mail címét, majd jelszavát.
-Titkosított kapcsolat. A Program SSL titkosítási csatlakozni a Gmail szerver által POP3 jegyzőkönyv. A jelszó kódolt, valamint az összes adást. Senki sem lesz képes elfogni a személyes adatokat.
-Fokozott biztonság - lehet választani, hogy mentse a jelszót a merevlemezen. Ha mentett, majd a titkosított hogy megakadályozzák feltörte a fiókját.
-Választhat időintervallum, hogy ellenőrizze az új e-mail perc (1 perc minimum).
-Amikor új e-mail érkezett a program megjeleníti barátságos léggömb-stílusú felugró figyelmeztetéseket az Asztalon, beleértve a téma, az új e-mail pedig a feladó nevét (címét).
-Ha kap túl sok új e-mail, majd a felugró figyelmeztető jelzések lesznek csoportosítva, egy figyelmeztető jelzés.
-Választhat, hogy játszani hang amellett, hogy Asztali felugró riasztás.
-Színű ikon a tálcán terület (közel rendszer óra) azt jelzi, hogy állapotát a program - zöld (ellenőrizze az új e-mail), szürke (nincs új e-mail vagy készenléti üzemmódban), piros (új e-mail érkezik). Név az egeret az ikonra, majd a felugró tooltip fogja mondani, hogy a jelenlegi állapotát a postafiókot.
-Letilthatja mail ellenőrzés, amikor a képernyőkímélő futás, vagy Windows zárva, így nem fog hiányozni új e-mail értesítést, ha távol van a számítógép.
-Automatikus ingyenes frissítés. Ellenőrizze intervallum két hét, kézi ellenőrzése támogatott.
-Multi-language interface (jelenleg csak néhány nyelven, de folyamatosan frissített, vagy a hozzáadás a tiéd).

Információ frissítve: