Gmail Desktop Notifier

Gmail Desktop Notifier 1.2

Gratis
Varsler deg når du har ny e-post i Gmail-innboksen
Brukervurdering
3.6  (9 stemmer)
Din stemme
Siste versjon:
1.2 (Se alle)
Utvikler:
Barmers GmbH
Mange av oss elsker Gmail. Well, men ikke alle av oss har sitt vindu i nettleseren åpne hele tiden til å se nye innkommende melding. Dette lille programmet vil bli din venn på din Desktop. It er ikke komplisert; det er ikke å kaste bort systemressurser. Det er om 200 Kb i størrelse. Den bruker maksimal tilgjengelig sikkerhet. Og det er ikke irriterende.
Varsler deg når du har ny e-post i Gmail-innboksen ved hjelp av fin (og ikke irriterende) popup-varsel på Desktop. No trenger å åpne nettleseren hver gang for å sjekke e-post.
Viktigste funksjoner:
-Meget enkelt oppsett. Bare gi Gmail e-postadresse og passord.
-Kryptert tilkobling. Programmet bruker SSL kryptering for å koble til Gmail-serveren ved POP3 protokollen. Ditt passord vil bli kryptert, så vel som all overføring. Ingen vil være i stand til å fange din private informasjon.
-Økt sikkerhet - du kan velge at du ikke vil lagre passordet på din hard-disk. Hvis det er lagret, vil det være kryptert for å hindre hacking på din konto.
-Du kan velge et tidsintervall for å se etter ny e-post i løpet av minutter (1 min er minimum).
-Når det er ny e-post ankom programmet vil vise vennlig ballong-stil popup-varsler på Skrivebordet, inkludert gjenstand for ny e-post og avsender navn (postadresse).
-Hvis du får for mye ny e-post, så popup-varsler vil bli gruppert inn en varsling.
-Du kan velge å spille av lyd i tillegg til Skrivebord popup varsel.
-Fargen på ikonet i skuffen området (nær systemklokken) angir status for program - grønn (for å sjekke etter ny e-post er nå), grå (ingen ny e-post eller stand by-modus) og rød (du har ny e-post). Rull musen over ikonet og popup verktøytips vil fortelle deg nåværende status på din postkasse.
-Du kan deaktivere post kontrollere når skjermbeskytteren kjører eller Windows låst, slik at du ikke går glipp av ny e-post melding når du er borte fra datamaskinen.
-Automatisk gratis oppdatering. Sjekk intervallet er to uker, manuell kontroll støttes.
-Multi-språk grensesnitt (for tiden bare noen få språk, men holde seg oppdatert eller legge til ditt eget).
Info oppdatert den: