Gmail Desktop Notifier

Gmail Desktop Notifier 1.2

Ilmainen
Ilmoittaa sinulle, kun saat uutta postia Gmail saapuneet-kansioon
Käyttäjän arviointi
3.6  (9 ääntä)
Sinun äänesi
Uusin versio:
1.2 (Katso kaikki)
Kehittäjä:
Barmers GmbH

Monet meistä rakastavat Gmail. Well, mutta eivät kaikki meistä ovat heidän selain ikkuna auki koko ajan nähdä uutta saapuva viesti. Tämä pieni ohjelma on ystäväsi teidän Desktop. It ei ole monimutkainen; se ei tuhlaa järjestelmän resursseja. Se on noin 200 Kb kooltaan. Se käyttää suurin mahdollinen turvallisuus. Ja se ei ole ärsyttävää.
Ilmoittaa sinulle, kun saat uutta postia Gmail-postilaatikkoon käyttämällä nizza (ja ei ärsyttävää) popup hälytys Desktop. No tarvitse avata selaimen joka kerta tarkistaa postin.
Tärkeimmät ominaisuudet:
-Erittäin helppo asennus. Vain antaa Gmail-sähköpostiosoite ja salasana.
-Salattu yhteys. Ohjelma käyttää SSL salaus yhteyden Gmail-palvelimen POP3 pöytäkirjan. Salasanasi on salattu, sekä kaikki siirto. Kukaan ei voi siepata yksityiset tiedot.
-Parannettu suojaus - voit valita ei tallenna salasanaa kiintolevyllä. Jos tallennettu, se salataan estää hakkerointi tilisi.
-Voit valita aikaväli tarkistaa uudet sähköpostiviestit minuuttia (1 min on minimi).
-Kun uusi sähköposti saapui ohjelma näyttää ystävällinen ilmapallo-tyylistä popup hälytykset Työpöydällä, mukaan lukien aihe uuden postin ja lähettäjän nimi (osoite).
-Jos saat liian paljon uutta sähköpostia, valitse popup hälytykset on ryhmitelty yksi hälytys.
-Voit valita pelata äänen lisäksi Desktop popup hälytys.
-Väri-kuvaketta lokeroon alueella (lähellä järjestelmän kellon) osoittaa, tila - ohjelma- vihreä (tarkistaa uudet sähköpostiviestit nyt), harmaa (ei uusia viestejä tai stand by-tilassa) ja punainen (uusia viestejä). Hiiren kaatuessa kuvakkeen ja popup tooltip kertoo nykyisen tilan postilaatikkoon.
-Voit poistaa sähköpostin tarkistaa, kun näytönsäästäjä on käynnissä tai Windows lukittu, joten et menetä uusi sähköposti-ilmoituksen, kun olet poissa tietokoneelta.
-Automaattinen ilmainen päivitys. Tarkista väli on kaksi viikkoa, manuaalinen tarkistus kannatti.
-Multi-language käyttöliittymä (tällä hetkellä vain muutamia kieliä, mutta pitää päivittää tai lisää omasi).

Tiedot päivitetty: