Gmail Desktop Notifier

Gmail Desktop Notifier 1.2

Gratis
Waarschuwt u wanneer u een nieuw e-mailbericht in uw postvak in van Gmail
Gebruikerswaardering
3.6  (9 stemmen)
Jouw stem
Nieuwste versie:
1.2 (Zie alle)
Ontwikkelaar:
Barmers GmbH

Velen van ons liefde Gmail. Well, maar niet alle van ons hebben hun browser te allen tijde open voor nieuwe inkomende bericht. Dit kleine programma zal uw vriend op uw Desktop. It is niet ingewikkeld, het is niet het verspillen van systeem hulpbronnen. Het is over 200 Kb in omvang. Het maakt gebruik van maximale veiligheid. En het is niet vervelend.
Waarschuwt u wanneer u een nieuw e-mailbericht in uw postvak in van Gmail gebruik van nice (en niet vervelend) popup alert op de Desktop. No nodig voor het openen van uw browser te controleren mail.
Belangrijkste kenmerken:
-Zeer eenvoudige installatie. Alleen het leveren van uw Gmail-adres en wachtwoord.
-Versleutelde verbinding. Het programma maakt gebruik van SSL encryptie om verbinding te maken met de Gmail-server door POP3 protocol. Uw wachtwoord wordt gecodeerd als alle transmissie. Niemand zal in staat zijn om het onderscheppen van uw privé informatie.
-Verbeterde beveiliging - u kunt uw wachtwoord op te slaan op uw harde schijf. Als opgeslagen, zal het worden versleuteld om te voorkomen dat het hacken van uw account.
-U kunt kiezen uit de tijd interval voor het controleren op nieuwe e-mail in minuten (1 min is het minimum).
-Wanneer er nieuwe mail is aangekomen zal het programma het scherm vriendelijke ballon-stijl popup meldingen op uw Desktop met het onderwerp van de nieuwe e-mail van de afzender en de naam (adres).
-Als u te veel ontvangen nieuwe e-mail en pop-up waarschuwingen zullen worden gegroepeerd in één melding.
-U kunt ervoor kiezen om het geluid in aanvulling op het Bureaublad popup alert.
-Kleur van het pictogram in de lade omgeving (de buurt systeem klok) geeft de status van de programma - groen (controleren op nieuwe e-mail nu), grijs (geen nieuwe e-mail of stand-by-modus) en rood (u hebt nieuwe e-mail). Beweeg uw muis over het icoon en de pop-up knopinfo zal je vertellen huidige status van uw mailbox.
-U kunt uitschakelen e-mail te controleren wanneer de schermbeveiliging actief of Windows vergrendeld, zodat u niet missen op nieuwe e-mail notificatie wanneer u weg bent van uw computer.
-Automatische gratis update. Controle-interval van twee weken, handmatig controleren ondersteund.
-Multi-language interface (momenteel slechts een paar talen, maar houd bijgewerkt of voeg jou).

Info vernieuwd op: