Gmail Desktop Notifier

Gmail Desktop Notifier 1.2

Gratis
Meddelar dig när du har ny e-post i din inkorg i Gmail
Användarbetyg
3.6  (9 röster)
Ditt betyg
Senaste versionen:
1.2 (Se alla)
Utvecklare:
Barmers GmbH
Många av oss älskar Gmail. Well, men inte alla av oss har deras fönster öppna hela tiden för att se nya inkommande meddelande. Detta lilla program kommer att vara din vän på din kursen Desktop. It är inte komplicerat, det är inte att slösa system resurser. Det handlar om 200 Kb i storlek. Den använder högsta tillgängliga säkerhet. Och det är inte irriterande.
Meddelar dig när du har ny e-post i din inkorg i Gmail med fina (och inte irriterande) popup-varning på Desktop. No behöver för att öppna din webbläsare varje gång för att kolla mail.
Huvudsakliga funktioner:
-Mycket enkel installation. Bara ge din Gmail-adress och lösenord.
-Krypterad anslutning. Programmet använder SSL kryptering för att ansluta till Gmail-servern genom att POP3 protokoll. Ditt lösenord kommer att krypteras, liksom alla överföring. Ingen kommer att kunna avlyssna din privata information.
-Ökad säkerhet - du kan välja att inte spara ditt lösenord på din hårddisk. Om du sparar den, det kommer att krypteras för att förhindra att hacka på ditt konto.
-Du kan välja tidsintervall för att kontrollera om det finns ny e-post i minuter (1 min är minimum).
-När du får ny e-post kommer programmet att visa vänlig ballong-stil ligger i popup-varningar på Skrivbordet, inklusive föremål för ny e-post och avsändarens namn (adress).
-Om du får för mycket ny e-post, sedan popup varningar kommer att delas in i en varning.
-Du kan välja att spela upp ljud förutom Skrivbord popup-varning.
-Färgen på ikonen i aktivitetsfältet (bredvid systemklockan) indikerar status för programmet - grön (kolla efter ny e-post nu), grå (inga nya mail eller stand by-läge) och röd (du har ny e-post). Rulla musen över ikonen och popup verktygstips kommer att berätta aktuell status för din brevlåda.
-Du kan stänga av e-post kontroll när skärmsläckaren igång eller Windows låst så att du inte missar nytt e-postmeddelande när du är borta från din dator.
-Automatisk gratis uppdatering. Kontrollera intervall är två veckor, manuell kontroll som stöds.
-Multi-language gränssnitt (för närvarande bara ett fåtal språk, men hålla sig uppdaterad eller lägg till din egen).
Info uppdaterad: