Gmail Desktop Notifier

Gmail Desktop Notifier 1.2

Gratis
Giver dig besked, når du har nye e-mails på din Gmail-indbakke
Brugerscore
3.6  (9 stemmer)
Din stemme
Seneste version:
1.2 (Se alle)
Udvikler:
Barmers GmbH
Mange af os elsker Gmail. Well, men ikke alle af os har deres browser vindue åben hele tiden at se nye indgående besked. Dette lille program vil være din ven på din Desktop. It er ikke kompliceret, det er ikke spild af systemets ressourcer. Det handler om 200 Kb i størrelse. Det bruger maksimale sikkerhed. Og det er ikke irriterende.
Giver dig besked, når du har nye e-mails på din Gmail-indbakke ved at bruge nice (og ikke irriterende) popup advarsel på Desktop. No nødt til at åbne din browser, hver gang for at tjekke mail.
Vigtigste funktioner:
-Meget nem opsætning. Bare angive din Gmail-e-mail-adresse og adgangskode.
-Krypteret forbindelse. Programmet bruger SSL kryptering til at forbinde til Gmail-serveren ved at POP3 protokol. Din adgangskode vil blive krypteret, så godt som alle transmission. Ingen vil være i stand til at opfange dine private oplysninger.
-Øget sikkerhed - du kan vælge ikke at gemme din adgangskode på din harddisk. Hvis der er gemt, vil det være krypteret for at forhindre hacking af din konto.
-Du kan vælge et tidsinterval for at tjekke for nye e-mails på få minutter (1 min er minimum).
-Når ny post er ankommet vil programmet vise venligt ballon-agtige pop-up-beskeder på din Desktop, herunder genstand for ny e-mail, og afsenderens navn (adresse).
-Hvis du vil modtage for meget ny e-mail, så pop-up-beskeder vil blive inddelt i én indberetning.
-Du kan vælge at afspille lyd, i tillæg til Desktop popup advarsel.
-Farven på ikonet i bakken område (i nærheden af systemets ur), som angiver status for programmet - grøn (tjek for ny e-mail nu), grå (ingen ny e-mail eller standby-mode) og en rød (du har nye e-mails). Rul musen over ikonet og pop-up-tooltip vil fortælle dig den aktuelle status på din postkasse.
-Du kan deaktivere mail kontrol, når pauseskærmen kører eller Windows låst, så du ikke går glip af nye mails, når du er væk fra din computer.
-Gratis automatiske opdatering. Check interval er to uger, manuel kontrol, understøttes.
-Multi-language interface (i øjeblikket kun få sprog, men holde sig opdateret eller tilføj din).
Information opdateret: