Gmail Desktop Notifier

Gmail Desktop Notifier 1.2

Безплатно
Да Ви уведоми за нова поща в пощенската си кутия в Gmail
Оценка
3.6  (9 гласа)
Вашият глас
Последна версия:
1.2 (За да гледате всички на)
Разработчик:
Barmers GmbH

Много от нас обичат Gmail. Well, но не всеки от нас има своето прозореца на браузъра отворен през цялото време, за да видите ново входящо съобщение. Тази малка програма ще бъде твой приятел на вашата Desktop. It съвсем не е сложен, без да губите от системните ресурси. Става въпрос за 200 Kb. Той използва максималната възможна сигурност. И това не е досадно.
Да Ви уведоми за нова поща в пощенската Си кутия в Gmail с помощта на добър (и не дразни), показване на изскачащо съобщение за Desktop. No трябва да отваряте браузъра всеки път, за да се провери поща.
Основни характеристики:
-Много е проста за настройка. Просто въведете Вашия адрес за електронна поща Gmail и парола.
-Криптирана връзка. Програмата използва криптиране SSL се свърже със сървъра на Gmail протокол POP3. Вашата парола ще бъде криптирана, а също и всички предаване. Никой не може да прихване вашите лични данни.
-По-голяма безопасност - вие да не записвате паролата на вашия твърд диск. Ако се съхранява, той ще бъде криптирана, за да се предотврати разпадането на Вашия акаунт.
-Можете да изберете интервал от време, за да проверява за Нова поща в продължение на няколко минути (1 мин.-това е минимум).
-Когато дойде ново писмо, програмата ще покаже содружественный балон в стил поп-известия на работния плот, включително предмет на Нова поща и името на подателя (адрес).
-Ако получите прекалено много нови съобщения, изскачащи предупреждения ще бъдат групирани в едно предупреждение.
-Можете да изберете за възпроизвеждане на звук в допълнение към работния плот показване на изскачащо съобщение.
-Цвят на икона в областта за уведомяване (до часовника) показва Състоянието на програмата - зелена (проверка за Нова поща сега), сив (не на Новата поща или в режим на готовност) и червено (имате Нова поща). Преместете курсора на мишката върху тази икона и екранно пояснение ще ви покаже текущото състояние на Вашата пощенска кутия.
-Вие можете да изключите проверката на поща, когато скрийнсейвър работи или Windows са заключени, така че не пропускайте ново имейл съобщение, когато сте далеч от вашия компютър.
-Автоматично безплатно обновяване. Проверка на интервал от две седмици, автоматична проверка се поддържа.
-Многоезичен интерфейс (в момента само няколко езика, но актуализиране или добавяне).

Информацията е актуализирана на: