Gmail Desktop Notifier

Gmail Desktop Notifier 1.2

Gratuit
Vă anunță atunci când aveți e-mail nou în inbox-ul Gmail
Evaluare utilizator
3.6  (9 voturi)
Votul dvs.
Ultima versiune:
1.2 (Vezi toate)
Dezvoltator:
Barmers GmbH
Mulți dintre noi iubesc Gmail. Well, dar nu toate dintre noi au fereastră a browser-ului deschis tot timpul pentru a vedea noul mesaj. Acest mic program va fi prietenul tău la Desktop. It nu este complicat; nu este irosirea de resurse de sistem. Este vorba despre 200 Kb în dimensiune. Se folosește maxim de securitate disponibile. Și nu este enervant.
Vă anunță atunci când aveți e-mail nou în inbox-ul Gmail folosind frumos (și nu enervant) de alertă pop-up pe Desktop. No nevoie pentru a deschide browser-ul de fiecare data pentru a verifica e-mail.
Caracteristici principale:
-Foarte ușor de configurare. Doar oferi dvs. de Gmail adresa de e-mail și parola.
-Conexiune criptată. Programul foloseste SSL de criptare pentru a vă conecta la server Gmail de POP3 protocol. Parola va fi criptate, precum și toate de transport. Nimeni nu va fi capabil de a intercepta informațiile dvs. private.
-Securitate îmbunătățită - puteți alege să nu pentru a salva parola pe hard disk. Dacă a salvat, acesta va fi criptate pentru a preveni hacking de cont.
-Puteți alege intervalul de timp pentru a verifica pentru noi e-mail în câteva minute (1 min este minim).
-Când e-mail nou sosit programul va afișa prietenos balon-stil alerte pop-up pe Desktop, inclusiv subiect de e-mail nou și numele expeditorului (adresa).
-Dacă veți primi prea mult e-mail nou, apoi pop-up alerte vor fi grupate într-unul alert.
-Puteți alege pentru a juca un sunet în plus la Desktop pop-up de alertă.
-Culoare de pictogramă în tava de zona (lângă ceasul de sistem) indică starea programului - verde (verificare pentru mesaje noi acum), gri (nu e-mail nou sau modul stand-by) și roșu (ai noi mail). Rola mouse-ul peste pictograma care și pop-up tooltip vă va spune starea actuală de căsuța dvs. poștală.
-Puteți dezactiva verificarea e-mail atunci când protectorul de ecran de funcționare sau Windows încuiată, așa că nu va fi dor de nou e-mail de notificare atunci când sunteți departe de computer.
-Automat update gratuit. Interval de verificare este de două săptămâni, verificarea manuală a sprijinit.
-Interfață în mai multe limbi (în prezent, doar câteva limbi, dar păstrați actualizate sau adăugați a ta).
Informații actualizate în data de: