Gmail Desktop Notifier

Gmail Desktop Notifier 1.2

Δωρεάν
Σας ειδοποιεί όταν έχετε νέα e-mail, το Gmail inbox σας
Βαθμολογία
3.6  (9 ψήφοι)
Η ψήφος σας
Τελευταία έκδοση:
1.2 (Δείτε όλους)
Προγραμματιστής:
Barmers GmbH
Πολλοί από εμάς αγαπούν Gmail. Well, αλλά δεν είναι όλα από εμάς τους το παράθυρο ανοιχτό όλο το χρόνο για να δείτε το νέο εισερχόμενο μήνυμα. Αυτό το μικρό πρόγραμμα που θα είναι ο φίλος σας σας Desktop. It δεν είναι περίπλοκη, δεν είναι σπατάλη πόρων του συστήματος. Πρόκειται για 200 Kb σε μέγεθος. Χρησιμοποιεί την μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Και δεν είναι ενοχλητικό.
Σας ειδοποιεί όταν έχετε νέα e-mail, το Gmail inbox σας χρησιμοποιώντας ωραίο (και δεν είναι ενοχλητικό) popup προειδοποίησης για την Desktop. No χρειαστεί να ανοίξετε το πρόγραμμα περιήγησής σας κάθε φορά για να ελέγξετε την αλληλογραφία.
Κύρια χαρακτηριστικά γνωρίσματα:
-Πολύ εύκολη εγκατάσταση. Απλά να παρέχουν διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Gmail και τον κωδικό πρόσβασης.
-Κρυπτογραφημένη σύνδεση. Το πρόγραμμα χρησιμοποιεί SSL κρυπτογράφησης για να συνδεθείτε με το Gmail server από POP3 πρωτόκολλο. Ο κωδικός πρόσβασής σας θα είναι κρυπτογραφημένα καθώς και όλα μετάδοσης. Κανείς δεν θα είναι σε θέση να υποκλέψει τις προσωπικές σας πληροφορίες.
-Ενισχυμένη ασφάλεια - μπορείτε να επιλέξετε να αποθηκεύσετε τον κωδικό σας στο σκληρό σας δίσκο. Αν σωθεί, θα είναι κρυπτογραφημένη για να αποτρέψει hacking του λογαριασμού σας.
-Μπορείτε να επιλέξετε το χρονικό διάστημα για να ελέγξετε για νέα e-mail μέσα σε λίγα λεπτά (1 min είναι το ελάχιστο).
-Όταν το νέο mail έφτασε το πρόγραμμα θα εμφανίσει το περιβάλλον balloon στυλ popup ειδοποιήσεις στην επιφάνεια εργασίας σας, συμπεριλαμβανομένων αντικείμενο για νέα e-mail και το όνομα του αποστολέα (διεύθυνση).
-Αν θα λάβετε πολύ νέα e-mail και, στη συνέχεια, popup ειδοποιήσεις θα πρέπει να ομαδοποιηθούν σε μία καταχώριση.
-Μπορείτε να επιλέξετε να παίξετε τον ήχο εκτός από το Desktop alert popup.
-Το χρώμα του εικονιδίου στην περιοχή του δίσκου (δίπλα στο ρολόι του συστήματος) δείχνει την κατάσταση του προγράμματος - πράσινο (έλεγχος για νέα αλληλογραφία), γκρι (όχι νέα e-mail ή stand by mode) και κόκκινο (έχετε νέα e-mail). Κυλήστε το ποντίκι σας πάνω από αυτό το εικονίδιο και popup tooltip θα σας πω την τρέχουσα κατάσταση του γραμματοκιβωτίου σας.
-Μπορείτε να απενεργοποιήσετε mail τον έλεγχο όταν η προφύλαξη οθόνης τρέχει ή Windows κλειδωμένη, έτσι δεν θα χάσετε ειδοποίηση για νέα αλληλογραφία, όταν είστε μακριά από τον υπολογιστή σας.
-Αυτόματη ελεύθερη αναπροσαρμογή. Ελέγξτε διάστημα δύο εβδομάδων, το εγχειρίδιο ελέγχου που υποστηρίζονται.
-Multi-language interface (προς το παρόν μόνο κάποιες γλώσσες, αλλά να κρατήσει ενημερώνεται ή να προσθέσετε το δικό σας).
Οι πληροφορίες ενημερώθηκαν στις: